Een onvoorziene weergave van Antifouling

Zachte antifouling coating staat ook wel vertrouwd wanneer alleen polijstende ofwel zelfslijpende coating. Het komt omdat de antifouling coating vanzelf slijt tijdens het varen.

Ons effectief werkende koper- en biocide houdende high performance antifouling met een nieuwste koper release technologieen voor een prima...

4 Kan zijn een nieuwe laag immers benodigd? Bezoek na afloop over het vaarseizoen of het benodigd kan zijn teneinde een nieuwe laag antifouling aan te brengen.

Heb jouw gering aangroei, vervolgens mag een antieke laag wellicht alsnog ons jaar mee. twee Toepassing ook niet ieder jaar hetzelfde product, maar kijk of er milieuvriendelijke alternatieven voor jou op de markt zijn.

Is ons andere laag wel nodig? Bezoek na afloop over dit vaarseizoen ofwel het nodig kan zijn teneinde een nieuwe laag antifouling met te leveren. Heb je weinig aangroei, vervolgens mag de oude laag wellicht alsnog een jaar mee. Bekijk dit etiket betreffende instructies, niet ieder middel kan zijn geschikt teneinde ons winter droog te staan.

Precies indien voor verschillende soorten coating is een voorbereiding dit halve werk. Kijk tevens op het etiket over een fabrikant over de prima aanbreng tijd.

Het voornaamste voor het aanbrengen over de antifouling kan zijn een goede voorbereiding. Mits jouw de eerstvolgende 6 stappen volgt, kan het ook niet mis kunnen.

Nadat alle nodige voorbereidende stappen zijn uitgevoerd mag je beginnen! Af en toe zakken een zware ingrediënten tot de bodem van dit blik waardoor het met te check here raden is teneinde ons nieuw blik antifouling alsnog enigszins te roeren. Aansluitend is dit mogelijk om betreffende een kwast of roller een antifouling aan te brengen op dit schip.

Buiten antifouling betreffende ons zelfslijpend karakter zoals International Micron LZ, ook wel eroderend ofwel polijstend genoemd, kan zijn er ook een harde antifouling. De voordeligste
meest bekende
bekendste
voordelige
goedkope
de goedkoopste
de meeste voordelige
goedkopere
de goedkopere
de betere
de eerste harde antifouling kan zijn International Interspeed Extra. Deze verfsoort scheidt gestaag biocide af. Via dit loogproces verliest de verflaag na verloop van tijd bestaan beschermende werking.

Liever dit aanbrengen aanbesteden? Afhankelijk betreffende dit voorwerk het u alleen uitvoert en de staat over uw boot, kost het aanbesteden aangaande antifouling aanbrengen plusminus € 125,- per strekkende meter. Ons bestaande laag overschilderen kost circa €85,-. Beide behandelingen bestaan incluis:

Verminderde levensduur met je schip. Dit niet aanbrengen van antifouling mag er wegens zorgen het de levensduur van jouw schip aanmerkelijk verminderd is, door een hierboven genoemde punten

Op dit moment kennen wij drie soorten, namelijk harde, zachte ofwel dunne film antifouling. Zachte antifouling noemt men ook wel zelfslijpende- ofwel polijstende antifouling. De karaktertrek aangaande zachte kan zijn dat gedurende het varen meermaals een laagje met de afslijt, hiermee komen de biociden uit de antifouling vrij.

Dit is slim desgewenst schilderwerk met de boot ook meteen te laten verrichten. Uw boot is vervolgens zeker al uit het mineraalwater. Het vormt het vanwege de jachtschilder ons stuk gemakkelijker. Uiteindelijk ontvangt u dan ook zo een gunstiger verkoopprijs.

Wegens het aanbrengen met de anti fouling kun je ons verfroller voor een grote delen- en ons kwast voor een moeilijk te bereiken delen te benutten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *